Welke voordelen past bij uw bedrijf?

Eerlijke wijn

Degustatie op locatie

Erkende diensten

Italiaanse wijn

De heerlijkste Italiaanse wijn kunt u kopen bij een wijnspecialist. Bij Campodivino vindt u een groot gamma aan Italiaanse wijnen uit streken als Toscane, Sicilië en Piemonte. Wij leveren kwaliteit en wij staan garant voor de heerlijkste wijnen. Wilt u graag een heerlijk glas wijn bij uw diner of heeft u een speciale avond voor de boeg? Voor elke gelegenheid laten wij u genieten van onze hemelse wijnen.

Welke Italiaanse wijn kiest u?

Er is een ruim aanbod van Italiaanse wijn, maar welke gaat u kopen? Is dat de Italiaanse wijn uit Toscane of uit Sicilië? Is dat frisse witte wijn, volle rode wijn of juist de verrassende prosecco? Door het grote aanbod begrijpen wij dat u nog niet weet wat uw lievelingswijn is. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze en met ons deskundig advies zorgen we ervoor dat u de lekkerste Italiaanse wijn gaat kopen, zodat u ultiem geniet.

Een wijndegustatie aan huis laat u genieten

Bent u een liefhebber van het proeven van verschillende Italiaanse wijnen? Dan is onze wijndegustatie aan huis dé perfecte avond. Samen met vrienden of familie laten wij u genieten van de heerlijkste Italiaanse wijnen en vertellen wij u de leukste feiten. Wij selecteren op basis van uw wensen een geselecteerd aanbod uit ons gamma. Zijn er een aantal wijnen die bevallen? Na de degustatie kunt u onze Italiaanse wijn eenvoudig online bestellen in onze webshop!

Benieuwd naar ons uitgebreid aanbod van Italiaanse wijnen?

Wij laten u graag kennis maken met ons aanbod, zodat u verzekerd bent dat u de Italiaanse wijn van uw keuze gaat bestellen. Campodivino heeft geen winkelruimte, maar u bent van harte welkom als u ons vooraf even verwittigt. Bel naar +32 3 886 52 34 of naar +32 475 43 43 31. Benieuwd naar onze wijndegustatie aan huis? Ook dan neemt u telefonisch contact met ons op. Laat u verrassen door onze heerlijke Italiaanse wijnen.


Op zoek naar een passend geschenk?

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons.

  • Velden met een * zijn verplicht

Campodivino

St-Katharinastraat 188
B-2870 Puurs

T: 00 32 (0)3 886 52 34
F: 00 32 (0)3 886 52 34
M: 00 32 (0)475 43 43 31
E: info@campodivino.be