Welke voordelen past bij uw bedrijf?

Eerlijke wijn

Degustatie op locatie

Erkende diensten

Italiaanse wijnen Antwerpen

Zijn Italiaanse wijnen uw favoriet en bent u op zoek naar een wijnhandel in de omgeving van Antwerpen waar u deze wijnen kunt kopen? Denk dan aan Campodivino, een wijnspecialist uit Puurs. Deze wijnspecialist biedt u de heerlijkste Italiaanse wijnen aan. Wij zijn actief in de import en de verkoop van Italiaanse kwaliteitswijnen. Bent u een liefhebber van rode wijn of juist van witte wijn of rosé wijn? Wij hebben voor iedere wijnliefhebber wat wils.

Italiaanse wijnen als geschenk in de regio Antwerpen

Wijn als cadeau is vaak een geapprecieerd geschenk. Is een vriend, vriendin of familielid jarig? Of is bijvoorbeeld iemand geslaagd? Een wijngeschenk is een origineel en verrassend cadeau. Voor het juiste geschenk wilt u natuurlijk naar een wijnspecialist gaan. Wijnhandel Campodivino is zo’n wijnspecialist in de omgeving van Antwerpen waar u de heerlijkste Italiaanse, Spaanse en Franse wijnen vindt. Wij stellen een heerlijk geschenk voor u samen op basis van uw wensen!

Een heerlijke degustatie aan huis

Bent u een liefhebber van verschillende wijnen en wilt u graag ons gamma ontdekken? Wij verzorgen degustaties aan huis in de omgeving van Antwerpen waar wij u de heerlijkste Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen laten proeven. Een degustatie aan huis is een originele en leerrijke manier om een leuke en gezellige avond te hebben met familie of vrienden!

Wijnhandel in omgeving Antwerpen biedt u de heerlijkste Italiaanse wijnen aan

Bent u op zoek naar een heerlijke Italiaanse wijnhandel in regio Antwerpen maar weet u nog niet precies wat de wijn van uw keuze is? Met de kennis van een echte wijnspecialist is de keuze snel gemaakt. Bel naar +32 3 886 52 34 of naar +32 475 43 43 31. Wij staan u graag te woord!

Op zoek naar een passend geschenk?

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons.

  • Velden met een * zijn verplicht

Campodivino

St-Katharinastraat 188
B-2870 Puurs

T: 00 32 (0)3 886 52 34
F: 00 32 (0)3 886 52 34
M: 00 32 (0)475 43 43 31
E: info@campodivino.be