Welke voordelen past bij uw bedrijf?

Eerlijke wijn

Degustatie op locatie

Erkende diensten

Siciliaanse wijn kopen

Bent u laatst op Sicilië geweest en wilt u de Siciliaanse wijn die u daar proefde ook voor thuis kopen? Voor deze wijn moet u bij een wijnspecialist als Campodivino zijn. Op Sicilië worden door de groei van allerlei druiven heerlijke wijnen gemaakt. De kwaliteit van deze Siciliaanse wijnen is de laatste jaren sterk verbeterd. Wanneer u kiest om een Siciliaanse wijn te kopen, heeft u gegarandeerd een kwaliteitswijn met een hemelse en verrassende smaak.

Een wijngeschenk met Siciliaanse wijn kopen

Met een wijngeschenk verrast u iedere wijnliefhebber. Is een vriend of vriendin jarig of heeft een familielid een jubileum? Wanneer u voor een wijngeschenk kiest, komt u met een origineel en geapprecieerd cadeau aan. Wij stellen voor u een gepersonaliseerd cadeau samen uit ons grote aanbod van kwaliteitswijnen. Als u bijvoorbeeld liefhebber bent van een Siciliaanse wijn, zorgen wij dat het pakket dat u gaat kopen deze heerlijke wijn bevat. Uw geschenk maken wij volledig af door het aan te bieden in een geschenkverpakking.

Kies de wijn die bij u past

Bent u overtuigd van de zalige smaak van deze wijn? Ga dan vandaag nog uw Siciliaanse wijn kopen. Wij staan u graag te woord en helpen u om de wijn te vinden die bij u past. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 3 886 52 34 of +32 475 43 43 31.

Op zoek naar een passend geschenk?

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons.

  • Velden met een * zijn verplicht

Campodivino

St-Katharinastraat 188
B-2870 Puurs

T: 00 32 (0)3 886 52 34
F: 00 32 (0)3 886 52 34
M: 00 32 (0)475 43 43 31
E: info@campodivino.be