Welke voordelen past bij uw bedrijf?

Eerlijke wijn

Degustatie op locatie

Erkende diensten

Wijndegustatie

Een wijndegustatie aan huis is dé perfecte manier om een heerlijke avond door te brengen met familie of vrienden. Campodivino komt naar u toe met een heerlijk aanbod van de wijnkaart. Door deze wijndegustatie aan huis maakt u op een plezante manier kennis met ons gamma. Bent u een liefhebber van rode wijn of juist van witte wijn? Of heeft rosé wijn uw voorkeur? Geniet van de wijnen die u al kent en laat u verrassen door onze nieuwe heerlijke wijnen!

Een wijndegustatie aan huis zorgt voor een heerlijke avond

Het proeven van verschillende wijnen samen met uw vrienden of familie is ultiem genieten. Tijdens een wijndegustatie aan huis ontdekt u nieuwigheden uit Frankrijk, Spanje en Italië. U proeft de heerlijkste rode, witte, rosé en schuimwijnen. Tijdens het proeven vertellen wij de leukste feiten over onze wijnen. Wanneer u kiest voor onze wijndegustatie aan huis, gaat u een heerlijke en leerzame avond tegemoet.

Twee keer per jaar een omvangrijke wijndegustatie

Naast de degustaties aan huis die wij het hele jaar door verzorgen, organiseren wij twee keer per jaar een omvangrijke degustatie. In het voorjaar organiseren wij de lentebubbels en in november vindt de grote najaarsdegustatie plaats. Tijdens deze dagen krijgt u de kans om ons verrassende gamma te ontdekken. Kom langs en proef tientallen wijnen! Laat u verrassen en ontdek op deze dagen uw lievelingswijn. Neem contact met ons op als u naar deze evenementen wilt komen of schrijf u in op onze mailingslijst.

Vraag een door ons op maat gemaakte offerte aan

Wilt u zich laten verrassen door onze wijnen tijdens een wijndegustatie aan huis? Of wilt u een wijncursus volgen? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Bel naar +32 3 886 52 34 of naar +32 475 43 43 31. Hopelijk mogen wij u binnenkort laten genieten van onze heerlijke wijnen!

Op zoek naar een passend geschenk?

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons.

  • Velden met een * zijn verplicht

Campodivino

St-Katharinastraat 188
B-2870 Puurs

T: 00 32 (0)3 886 52 34
F: 00 32 (0)3 886 52 34
M: 00 32 (0)475 43 43 31
E: info@campodivino.be