Prijslijst

(h)Eerlijke wijn

Degustatie op locatie

Erkende diensten

Via onderstaande knop kunt u de meest recente versie van onze volledige prijslijst in pdf downloaden.

Onze bedrijfwaarden

Authenticiteit

Campodivino gelooft in de waarde van authentieke producten. Het is niet ons streefdoel om mee te lopen op de platgetreden paden van de grote internationale  succesnummers. Wij willen ons daarentegen toeleggen op lokale specialiteiten waarin de filosofie en het karakter van de wijnmaker en de typiciteit van een terroir zo puur mogelijk tot hun recht komen. Het grootste gedeelte van ons aanbod is afkomstig van kleinere producenten, precies omdat de voeling met de terroir en de garantie op een authentieke benadering bij hen het grootst is.

Vakkennis

In een tijdperk dat gekenmerkt wordt door een grote aandacht voor wijn en andere delicatessen, schieten de wijnhandels als paddestoelen uit de grond. Niet verwonderlijk, want het beroep is niet beschermd en iedereen denkt wel een graantje te kunnen meepikken van de handel in een populair product. Campodivino wil zich van de andere aanbieders onderscheiden door een uitmuntende vakkennis, die niet alleen gebaseerd is op theoretische kwalificaties, maar vooral ook op een jarenlange ervaring in de wijngaarden van de producenten van wie wij de wijnen verdelen.

Passie

Campodivino wil passie uitstralen voor zijn producten. De handel in wijn is meer dan alleen ons beroep. Het is ons vak, dat wij met de volste overtuiging en overgave uitvoeren. Wij kennen onze producten, hun origine, hun karakteristieken en mogelijkheden, en delen die informatie met onze klanten. Op die manier levert onze meerkennis ook een echte meerwaarde.

Klantgerichtheid

Campodivino wil klantgericht zijn. Wij handelen snel, leveren op tijd en streven naar de grootst mogelijke flexibiliteit bij het zoeken naar een sluitende oplossing voor grote of kleine
wijnproblemen. Wij leveren ook producten die niet in ons gebruikelijke gamma zijn opgenomen. Goede raad en informatie zijn gratis en ook buiten de werkuren staan wij paraat.

Maatwerk

Campodivino wil meer doen dan alleen maar wijn verkopen. Wij zoeken samen met u naar de ideale formules voor het opluisteren van feesten, incentives of andere gelegenheden. Wij geven gratis en vrijblijvend advies over de beste combinaties tussen wijnen en gerechten. Wij helpen u bij het samenstellen van uw wijnkaart en bij uw gastronomische keuzes. Wij zorgen voor een originele invulling van uw geschenken. Met de nodige creativiteit bouwen wij rond wijn een volledig concept, op maat van de gelegenheid en het publiek.